MD KIDS FUN FEST 2023

Οι Μικροί Δημιουργοί ξεκινούν τη φετινή σεζόν με το 1ο τους MD KIDS FUN FEST 2023!
1-3 Σεπτεμβρίου, 10:00-13:00 & 18:00-21:00, 3 μέρες γεμάτες δημιουργικά εργαστήρια, μουσική, παιχνίδια, δρώμενα, face painting, χορό και πολλές εκπλήξεις!
        
Το φεστιβάλ απευθύνεται σε βρέφη από 3 μηνών και παιδιά από 12 μηνών-8 ετών, σε διαμορφωμένα εργαστήρια με βάση την ηλικία τους.
Ένα τριήμερο αφιερωμένο στη δημιουργικότητα, το παιχνίδι, στα παιδιά και σε όσους νιώθουν παιδιά!
Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ μας, οι μικροί επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν στα αγαπημένα τους εργαστήρια, να δοκιμάσουν νέες δραστηριότητες, να παίξουν στον παιχνιδότοπο, να κάνουν facepainting, να συμμετέχουν σε ψυχοκινητικά δρώμενα, να χορέψουν και να διασκεδάσουν.
Όσο για τους μεγάλους επισκέπτες θα μπορούν να συμμετέχουν με τα παιδιά τους σε όσες δράσεις ταιριάζουν στην ηλικία και στα ενδιαφέροντα τους, να γνωρίσουν το χώρο και τις παιδαγωγούς μας, να ενημερωθούν για το πρόγραμμα της χρονιάς και να κάνουν την εγγραφή τους στο εργαστήρι που επιθυμούν, να χαλαρώσουν όσο τα παιδιά παίζουν, ενώ το καφέ μας θα λειτουργεί για ροφήματα, snacks και παγωτό σε special fest τιμές.
Κόστος συμμετοχής και για τις 3 μέρες του φεστιβάλ: €15,00/παιδί
Για τα βρέφη έως 11 μηνών υπάρχει το Baby Ticket με €9,00/βρέφος και ισχύει μόνο για τα εργαστήρια Παιχνίδια Αγκαλιάς & Sign with me- Νοηματική βρεφών.
Δηλώσεις συμμετοχής και προπώληση εισιτηρίων στο διάστημα 22/8/23- 31/8/23 στο παρακάτω link: https://docs.google.com/…/1FAIpQLSfuyuMjv9i…/viewform…
Πληροφορίες με πμ ή στο τηλ. 2106048880
Σας περιμένουμε!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Αφήστε μια απάντηση

Όνομα *
Email *
Ιστότοπος