Ο Χώρος μας

Οι Μικροί Δημιουργοί είναι ένας πολυχώρος δημιουργίας και ψυχαγωγίας παιδιών πιστοποιημένος για την ασφάλεια και την ποιότητά του απο το Φορέα ΕΒΕΤΑΜ.

Σε ένα σύγχρονο και φωτεινό χώρο που απλώνεται σε  2 επίπεδα δημιουργήσαμε εναν φιλικό παιδότοπο με εξειδικευμένο εκπαιδευτικό προσωπικό.Η φιλοσοφία μας βασίζεται στο τρίπτυχο Παιχνίδι-Δημιουργικότητα-Ψυχαγωγία.

Τα παιδιά έχουν την δυνατότητα να απασχοληθούν με ελεύθερο δημιουργικό παιχνίδι που γίνεται σε έναν ειδικά διαμορφωμένο και ασφαλή χώρο  τον  ”Παιχνιδότοπο”,ακολουθώντας τα πρότυπα του ΕΛΟΤ ΕΝ 1176-1 (08) και ΕΛΟΤ ΕΝ 1176-10 (08).

Παιχνιδότοπος
Παιχνιδότοπος
Παιχνιδότοπος
Παιχνιδότοπος
Παιχνιδότοπος

 

Εναλλακτικά μπορούν να συμμετέχουν σε δημιουργικά εργαστήρια,σχεδιασμένα να αξιοποιούν τις δυνατότητες τους ανάλογα με τα ενδιαφέροντα τους.Με κατάλληλες  εκπαιδευτικές μεθόδους και πάντα μέσα απο το παιχνίδι τα παιδιά εκφράζονται, γεμίζουν δημουργικά τον ελεύθερο χρόνο τους, αναπτύσσουν την φαντασία τους και κοινωνικοποιούνται.

Το βασικότερο…νιώθουν οτι αυτό που κάνουν είναι σημαντικό.

Τα εργαστήρια γίνονται σε έναν ενιαίο και φωτεινό χώρο,γεμάτο ερεθίσματα και χρώματα, σε μια ανεξάρτητη αίθουσα.

Αίθουσα Δημιουργικών Εργαστηρίων
Αίθουσα Δημιουργικών Εργαστηρίων
Αίθουσα Δημιουργικών Εργαστηρίων

 

 

 

 

 

 

 

 

Και όσο τα παιδιά απασχολούνται, οι γονείς μπορούν να παραμένουν στον άνετο και φιλόξενο χώρο του καφέ.

Χώρος Καφέ
Χώρος Καφέ
Χώρος Καφέ

 

 

 

 

 

 

 

 

Οι μικροί μας φίλοι-Δημιουργοί μπορούν,εφόσον θέλουν, να οργανώσουν το πάρτυ τους στον χώρο μας.Τα πάρτυ έχουν θεματικό χαρακτήρα ανάλογα με το ενδιαφέρον του παιδιού όπως εικαστικό,μουσικό,θεατρικό,πάρτυ ζαχαροπλαστικής και άλλα πολλά!!